14 MART MESAJI

13 Mar 2016

 

                          Bu yıl 14 Mart’a ne yazık ki acı, kan ve gözyaşı içinde giriyoruz. Ülkemiz ve bölgemiz yangın yeri gibi. Barışın güzel kokusunun olmadığı bir ortamda kan ve barut kokusu genzimizi sızlatıyor. Barış yoksa sağlıktan söz etmekte, 14 Martları Bayram havasında kutlamakta mümkün değil, emeğin taleplerinin karşılık bulma şansı da yok. Bu yüzden öncelikli talebimiz barış ve ülkemizin bu şiddet sarmalından bir an önce çıkmasıdır.

 

                         Sağlık alanında yaşanan diğer yığınla sorun, hastalara müşteri gözüyle bakılması, hekimlerin-sağlıkçıların uğradığı şiddet, baskı, insanlık dışı çalışma koşulları, sömürü düzeni, gelecek kaygısı, nitelikli sağlık hizmeti sunamama, bunların hepsi de 14 Mart’ların bayram havasında kutlanmasına engel oluyor.

 

                           Bir 14 Mart’a daha bu duygularla girerken ülkemize Barış, Kardeşlik ve Hoşgörünün hakim olmasını diliyor, sağlık çalışanları açısından da gelecek ve can güvenliği kaygısı olmadan, nitelikli, eşit, ücretsiz sağlık hizmeti sunabileceği koşulların bir an önce sağlanması talebimizle tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.

 

 

 

KIRKLARELİ TABİP ODASI

 



Bugün 0 kez görütülendi. Toplam 130 kez görüntülendi

Yorumlara kapalı.