Tutuklu tıp fakültesi öğrencisinin babası Cumhubaşkanı ile görüşecek

23 Ağu 2012

23 Ağustos 2012

6 Haziran’da tutuklanan 13 tıp fakültesi öğrencisinden biri olan Özgür Mert Bakan’ın babası Reşat Bakan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek.

Bakan, Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde başlatılan “Cumhurbaşkanına Sorun” kampanyasında yönelttiği sorunun, internet ortamında en çok oy alan 10 soru arasına girmesi nedeniyle, Cumhurbaşkanı Gül ile yüzyüze görüşmeye davet edildi.

“Cumhurbaşkanı’na Sorun” uygulamasında, bu yıl, 30 Temmuz’dan 5 Ağustos’a kadar kabul edilen sorular arasında yapılan oylama 17 Ağustos Cuma günü sona erdi. Cumhurbaşkanlığı’nın internet sitesinde yapılan oylama sonucunda Gül’e sorulacak 10 soru belirlendi. En çok oy alan, tutuklu öğrencilerle ilgili 3’üncü sorunun sahibi Reşat Bakan, Gül’e, “Cumhurbaşkanım, bildiğiniz gibi şu an sizin de bu ülke için çok büyük bir kayıp ve takipçisi olacağım dediğiniz, derece yaparak ülkemizin güzide üniversitelerinde tıp eğitimini alan 13 öğrenci, soyut ve tamamen mesnetsiz iddialarla cezaevinde tutulmaktadır. Bir baba ve bir büyüğümüz olarak ilginizi bekliyoruz” demişti. Bu soru, internet üzerinden yapılan oylamada, 201 bin 78 oy aldı.



Bugün 0 kez görütülendi. Toplam 55 kez görüntülendi

Yorumlara kapalı.